Header-zonnepanelen

Nieuwe zonnepanelenZonnepanelen op uw dak, een investering die echt lonend is.

Wij plaatsen de zonnepanelen in combinatie met uw nieuwe dak. Dit bespaart u de kosten van extra steigers e.d. Daarnaast wordt uw nieuwe dak nog voordeliger, hij verdient nl. uw geïnvesteerde vermogen voor u terug.

Zonnepanelen hebben we in verschillende type's aansluitend bij uw eisen en wensen, van standaard blauwe polykristalijne zonnepanelen en zwarte mono kistalijne zonnepanelen tot ook dunne film met sys technologie. Voor ieder dak, of dit nu zuid, oost of west is, wij hebben de passende oplossing. Deze zonnepanelen wordt uiteraard stormvast gemonteerd op uw dak, het montagesysteem is afhankelijk van het type dakbedekking, voor ieder dak hebben wij de oplossing.

De zonnepanelen worden aangesloten op een omvormer, welke in de bedrijfsruimte of onder een overkapping geplaatst kan worden. De door ons geleverde omvormers worden standaard aangesloten op internet, zodat u ook van afstand uw zonnepanelen in de gaten kunt houden.

Een vertrouwde gedachte! Zelfs een storingsmelding op uw e-mail is mogelijk. Heeft u nog vragen, bel ons en wij staan u met raad en daad ter woord.