Header-zonnepanelen

Om recht te krijgen op een vergoeding van €4000 voor bevingsschade aan uw huis, moet u aan enkele voorwaarden voldoen. Eerst en vooral moet er meer dan €1000 bevingsschade zijn aan uw woning en valt de schade onder categorie A of B of heeft u schriftelijk advies gekregen van NAM voor bouwkundig versterkende maatregelen.


Uw beschadigde woning is gevestigd in één van de volgende gemeenten: Loppersum, Delfzijl, Appingedam, Ten Boer, Eemsmond, Slochteren, De Marne, Winsum of Bedum. Ook kopers van woningen, die de woning op of na 17 januari 2014 gekocht of opgeleverd hebben, vallen hieronder.


Een laatste voorwaarde is dat de vergoeding gebruikt wordt om energiebesparende maatregelen aan uw huis te treffen. De €4000 kunnen dus bijvoorbeeld gebruikt worden om zonnepanelen te installeren.
Onze organisatie geeft u advies en ondersteunt u bij het indienen van de aanvraag voor de regeling, bij het afhandelen van de administratie en bij de uitvoering van de werken. Ons team isoleert ook daken. Uw huis wordt met onze hulp dus niet alleen energiezuiniger maar stijgt ook in waarde.


De Groninger Energiepremie en de Tijdelijke Regeling waardevermeerdering mogen gecombineerd worden.


Indien u meer informatie of een afspraak wilt, kunt u ons opbellen. U kan er ook voor kiezen om hier uw gegevens achter te laten. Dan nemen wij met u contact op indien u dat wenst.